2011 óta vagyunk jelen a piacon, Csehországban 4700 ügyfelünkkel az elsők közé tartozunk a munkavédelem és tűzvédelem területén. Már összesen 18 franchise fiók működik velünk együtt Csehország és Szlovákia területén. Az EXTÉRIA MARKET franchise üzleti hálózata az Európai Unió más országaiba is terjeszkedik. Az Extéria Market az egyetlen franchise koncepció az Eu-ban, ami már két országban – Csehországban és Szlovákiában is – bevált, és tényleg működik. Befektetőket keresünk további európai országokban pl. Ausztriában, Németországban, Svájcban, Nagy-Britanniában, Lengyelországban, Olaszországban, Franciaországban, Görögországban, Magyarországon, Bulgáriában, stb.

Befektetőt keresünk ….
Az EXTÉRIA MARKET franchise-zal nem kell jártasnak lennie a munkavédelmi és tűzvédelmi szakterületen, csak az üzletre koncentrál és pénzt keres.

Szeretné, ha az Ön cége lenne a legnagyobb a szakmában? Passzív jövedelemre vágyik? Invesztáljon és vállalkozzon velünk, vásároljon franchise-t Európában egyedülálló KNOW-HOW-val, és még erősebb lesz, hiszen ez egy jól bevált franchise üzleti koncepció. Egy éven belül akár 700 ügyfelet szerezhet, és 8 franchise-t nyithat, mindezt úgy, hogy egy EXTÉRIA MARKET havi átlag forgalma 60.000,- Euró.

    További információért vegye fel velünk a kapcsolatot