A Brands&Stories magazin alapításának kilencedik évfordulóját ünnepli, és ebben a jubileumi őszi kiadványban került bemutatásra az EXTÉRIA MARKET franchise koncepció, mely a munkavédelem és tűzvédelem területén történő szaktanácsadás mellett bővíti szolgáltatásait az ügyfelek számára, és biztonsági elemek, jelzések, táblák, tűzoltókészülékek, elsősegély készletek és biztonsággal valamint tűzvédelemmel kapcsolatos termékek forgalmazásába kezd.

Az olvasók a cikkből megtudhatják, hogy miként született az EXTÉRIA franchise hálózat, valamint megismerkedhetnek annak módjával, hogy hogyan tudnak saját EXTÉRIA MARKET-et nyitni városukban.

Az EXTÉRIA MARKET franchise megfelelő üzleti lehetőség mindenkinek, aki hosszútávon és ésszerűen akar vállalkozni, ért az üzlethez, szeret másokkal dolgozni, rendelkezik vezetői képességekkel, céltudatos, saját céget szeretne és motivált a megvalósításban. Megnyitja a saját EXTÉRIA MARKET üzletét, azaz egy a nyilvánosság számára utcáról megközelíthető fiókot, és rövid időn belül passzív bevételre is szert tehet, mely az éves vevőszolgálaton alapul. Nincs szükség semmiféle speciális képesítésre, minden új franchise átvevő egy alapképzésben részesül az EXTÉRIA AKADÉMIÁN, ahol jelen vannak kollégái is, hogy ők is elsajátítsák a szükséges ismereteket és képességeket. A franchise központ minden segítséget és támogatást megad a franchise átvevőnek, tanácsokkal látja el a kezdeteknél, segít az alkalmazottak felvételében, az üzlethelyiségek kiválasztásában, beiskolázásban, és ezután már kizárólag a franchise átvevőn múlik minden.

Az, aki úgy dönt, hogy a munka- és tűzvédelemre szakosodott EXTÉRIA MARKET üzleti franchise koncepcióval kezd vállalkozni, az elsősorban egy egyedi, megbízható know-how-ra tesz szert működési kézikönyvvel. A működési kézikönyvben ismertetésre kerül mindennemű működési folyamat, a cég alapításától kezdve, az iroda kiválasztásán és felszerelésén át, az iroda működéséhez szükséges útmutatóig. A franchise átvevő a franchise licenc megvételével szert tesz a BOZPIS információs rendszerre is, ami az ügyfelek nyilvántartására szolgál. A franchise átvevő és alkalmazottai számára is biztosított a szakmai fejlődés, mindez az EXTÉRIA AKADÉMIA oktatási rendszere alapján. Nem utolsó sorban pedig, amennyiben a franchise átvevő betartja a működési kézikönyvben leírt minden munkamenetet, már a vállalkozás első évében nyereséges lesz és passzív bevételre is szert tehet, mely az éves vevőszolgálaton alapul.

 

All articles

    További információért vegye fel velünk a kapcsolatot