Az EXTÉRIA MARKET üzleti franchise koncepció annyira sikeres, hogy Csehországban megállás nélkül terjeszkedik, és újabb fiókot nyit. Ünnepélyesen megnyitottuk a nyilvánosság számára újabb EXTÉRIA MARKET üzletünket, ezúttal Uherské Hradiště-ben.

Már ebben az EXTÉRIA MARKET-ban is kérhet munkavédelmi és tűzvédelmi téren konzultációs időpontot Uherské Hradiště és annak széles vonzáskörében működő cége számára, valamint itt is vásárolhat tűzoltókészülékeket, biztonsági jelzéseket, elsősegély készleteket és számos egyéb biztonsággal valamint tűzvédelemmel kapcsolatos terméket.

Az EXTÉRIA MARKET ügyfeleit komfortos környezetettel és professzionális, szakmai megközelítéssel várjuk a törvény által előírt munkavédelmi és tűzvédelmi kötelezettségeket illetően. Az ügyfelek nálunk minden információt megtalálnak arra vonatkozóan, hogy vállalkozásuk során mi mindennek kell megfelelniük annak érdekében, hogy elkerüljék a hatósági ellenőrzések során kirótt esetleges büntetéseket. Az ügyfélnek innentől semmivel sem kell foglalkoznia, mindent egy helyről megoldunk az ügyfél helyett, és átfogó megoldást javasolunk alacsony áron a törvény által előírt kötelezettségekre minden vállalkozó, minden tevékenységi kör számára. Mindehhez ügyfeleinket mindig képviseljük az ellenőrzések során (Munkaügyi Felügyelet, Higiéniai Központ, Tűzoltóság), és mindezt teljesen INGYEN komplex szolgáltatásunk részeként.

Hiszünk abban, hogy ez az EXTÉRIA MARKET is segíti majd leendő és potencionális ügyfeleit a munka- és tűzvédelem igényes szakterületén.

 

All articles

    További információért vegye fel velünk a kapcsolatot