A munka- és tűzvédelemre szakosodott EXTÉRIA MARKET franchise koncepció tovább terjeszkedik, és újabb fiókot nyit ünnepélyesen, ezúttal Hodonín-ban.

Az EXTÉRIA MARKET Hodonín a Štefánikova utcában található, és már itt is kérhet az ügyfél munkavédelmi és tűzvédelmi téren konzultációs időpontot Hodonín és környékén működő cége számára, valamint itt is vásárolhat tűzoltókészülékeket, biztonsági jelzéseket, elsősegély készleteket és számos egyéb biztonsággal valamint tűzvédelemmel kapcsolatos terméket.

Egy helyen szolgáltatunk tanácsot és átfogó megoldást is vállakozók számára, hogy hogyan teljesítsék a törvény által előírt munka- és tűzvédelmi kötelezettségeiket, mindezt alacsony áron és főként minden gond nélkül.

Az ünnepélyes megnyitón jelen volt az EXTÉRIA MARKET Hodonín fiók tulajdonosa, Věra Střechová valamint az EXTÉRIA márka tulajdonosa Miloslav Ramach is. A megnyitó barátságos hangulatban folyt a fiók alkalmazottjainak jelenlétében.

A hodonín-i EXTÉRIA MARKET-nek köszönhetően a környékbeli ügyfeleknek innentől semmivel sem kell foglalkozniuk, minden, a munkavédelmet és tűzvédelmet illető törvényben megszabott előírást egy helyről megoldunk számukra. Hiszünk abban, hogy ennek a EXTÉRIA MARKET-nek is rengeteg elégedett, visszatérő ügyfele lesz.

 

All articles

    További információért vegye fel velünk a kapcsolatot